BLAGDANSKI PROGRAM U OPĆINI TKON

Nakon kreativne radionice izrade božićnih ukrasa i kićenja božićne jelke u centru mjesta, blagdanski program u Općini Tkon, nastavlja se u ponedjeljak, 11. prosinca 2017., s predstavom Kazališta lutaka Zadar „Betlehemska ovčica“. Stoga pozivamo svu djecu na predstavu koja će se održati u Domu za kulturu u Tkonu s početkom u 17:30 h. Ulaz je besplatan.

Osim predstave, TZO Tkon ovu zimu za djecu organizira i prigodnu Filmsku večer koja je na rasporedu 13. siječnja 2018.

U četvrtak, 21. prosinca održat će se božićni Sajam otočnih proizvoda na kojem će sudjelovati lokalni OPG-ovi sa svojim proizvodima, kao i nositelji oznake HOP. Sajam će prigodnim pjesmama i nastupom uveličati Dječji zbor „Kunjski Ćoci“, KUU Kunjka i tkonska Klapa Kanica. Za još bogatiji glazbeni program pobrinut će se Milo Škara - „Duo“. Pozivamo sve da posjete Sajam od 18:00 h gdje vas uz druženje i zabavni program, očekuje bogata ponuda otočkih proizvoda, kao i tradicionalni božićni specijaliteti poput bakalara i domaćih kolača!

Pred blagdan Sveta tri kralja, 5. siječnja 2018., u župnoj crkvi sv. Tome Apostola, Pučki pivači sv. Tome održat će Božićni koncert, s početkom u 18:00 h.
Tkonski Pučki pivači nastupat će 16. prosinca i na Božićnom koncertu u Kukljici, te 17. prosinca u Kalima na božićnom susretu crkvenih pjevača glagoljaških napjeva. Pozivaju se i ostali mještani Tkona da dođu i uživaju u božićnom ugođaju koji će svojim nastupima oživjeti i naši Pučki pivači kroz nadolazeće blagdansko vrijeme!

blagdanski program u opcini tkon